Google-markkinointi

Maailman suurin hakukone Google on myös yksi digitaalisen markkinoinnin keskeisimpiä työkaluja. Google toimii merkittävänä käyttäjien ohjaajana verkkosivuillesi niin orgaanisesti kuin halutessasi maksettuna. Hakukonenäkyvyyden lisäksi sen palveluihin kuuluu bannerimainonta eli Google Display sekä Youtube-mainonta.

Yhdistä Google -palvelumme markkinointiisi

Maailman suosituin hakukone at your service

Google-markkinointi on maailman suurimman hakukoneen valjastamista markkinointikäyttöön. Aiemmin Google-markkinointi käsitti pelkästään Google AdWordsinä (nyk. Google Ads) tunnetun hakusanamainonnan, jossa mainoksia näytettiin hakutermien perusteella. Nykyään hakusanamainonnan rinnalle on tullut lukuisia uusia mainospaikkoja Googlen omissa palveluissa sekä Display-verkoston kautta myös 3. osapuolen verkkosivuilla.

Markkinointipaikkojen lisäksi Google tarjoaa kattavimman ja perusteellisimman verkkosivuanalytiikan verkkosivustoille. Google Analyticsiin voidaan luoda kustomoituja konversioita yhteydenotoista lomakkeiden täyttöön mikä mahdollistaa erittäin tarkan ja mitattavan markkinoinnin. 

JVmedia Oy on Google Partner

JVmedia Oy:lle on todistettavasti maksimoinut asiakkaiden kampanjamenestyksen, kasvattanut asiakkaiden liiketoimintaa ylläpitämällä kampanjoita sekä ansainnut sertifioinnit Google Ads ‑osaamisestaan ja ‑asiantuntijuudestaan. Tästä osoituksena on Googlen myöntämä Google Partner -kumppanuus.

Google
Markkinointi

Hyödynnätkö Googlea täydellä teholla liiketoiminnassasi?