Verkkosivu – referenssit

Mikan ja Anssin Autohuolto Oy

Verkkosivusto, ajanvarausjärjestelmä Trafi-integraatiolla, sisällöt

Toteutimme Mikan ja Anssin autohuollolle verkkosivuston ja huollon ajanvarausjärjestelmän. Ajanvarausjärjestelmä hakee Trafin kautta auton rekisterinumerolla auton tiedot varaukseen. Ajanvarausjärjestelmä toimii kolmella paikkakunnalla. Myös kaikki verkkosivusisältö on JVmedian tuottamaa.

Mitos Oy

Verkkosivusto, B2B-verkkokauppa, sisällöt

Mitos Oy:lle loimme verkkosivuston, jossa sisäänkirjautuneille mahdollisuus muodostaa custom-hintaryhmät asiakkuuden perusteella. Verkkokauppa-alustana toimii WooCommerce.

Toneco Oy

Verkkosivusto, sisällöt

Toneco Oy on asiakasympäristöjen kehittämiseen keskittyvä yritys. Toteutimme heille verkkosivuston kaikkine palvelu- ja ratkaisu-sisältöineen yhteistyössä.

Hienoo Peliä Oy

Verkkosivusto, ajanvarausjärjestelmä, sisällöt

Hienoo Peliä -golfsimulaattorin verkkosivuilla toimii WooCommerce-verkkokauppapohjainen ajanvarausjärjestelmä kahdelle golfsimulaattorille. Toteutimme myös golftarvikkeita myyvän verkkokaupan Hienoo Peliä Oy:lle

Audience First

Verkkosivusto, sisällöt

Audience First on suomalainen taustamusiikki operaattori ja keskittyy toiminassaan taustamusiikkipalveluun sekä tuoksumarkkinointiin. Toteutimme heille verkkosivut sisältöineen.