Verkkosivut

Verkkosivut ovat yrityksesi kaiken digitaalisen toiminnan Alpha ja Omega. Hyvin suunnitellut verkkosivut toimivat yrityksesi tuotteiden myyjänä ja mahdollistavat tehokkaan myyntiputken luomisen.

Verkkosivujen suunnittelu ja toteutus

Verkkosivujen tulee palvella tarkoin määriteltyä tarkoitusta: verkkokaupan täytyy myydä tuotteita tehokkaasti, autohuollon täytyy tuottaa varauksia ja yhteydenottoja jne. Yrityksen pääliiketoiminnan on oltava myös verkkosivujen toiminnallisuuksien keskiössä ja koko verkkosivujen rakenteen tulee palvella liiketoimintasi tavoitteita. Digitaalisessa maailmassa menestymiseen tarvitaan toimivat ja tarkoituksenmukaiset verkkosivut.

Strategia

Mikä on sivuston tavoite, ja miten sitä kohti mennään? Strategia määrittelee koko sivuston suunnan.

Sisältö

Millaista sisältöä verkkosivuillesi tulee? Sisältö on tärkein tekijä verkkosivujesi toimivuudessa.

Ulkoasu

Sivuston ulkoasu tukee yrityksen ilmettä ja johdattelee käyttäjää haluttuun tavoitteeseen.

Käytettävyys

Helppokäyttöisyys ja responsiivisuus ovat tärkeitä elementtejä verkkosivujen suunnittelussa.

Hakukoneet

Jos verkkosivusi eivät löydy tärkeimmällä hakusanallasiei asiakkaasi löydä palveluitasi.

Laajuus

Erilaiset ostopolut täytyy ottaa huomioon eri tuotteiden/palveluiden kohdalla verkkosivustollasi

Yrityksen pääliiketoiminnan on oltava myös verkkosivujen toiminnallisuuksien keskiössä ja koko verkkosivujen rakenteen tulee palvella liiketoimintasi tavoitteita.

Verkkosivut

Tukevatko verkkosivusi yrityksesi tavoitteita?

WordPress - helppo, mukautettava ja mitattava verkkosivualusta

Toteutamme verkkosivuprojektit pääsääntöisesti WordPress-alustalla. WordPress on avoimeen lähdekoodiin perustuva helppokäyttöinen ja tietoturvallinen verkkosivualusta. Sen etuja on laaja mukautettavuus, monipuolisuus ja se että kuka tahansa voi halutessaan tehdä muutoksia verkkosivuihin. Yksi WordPress-sivujen hyödyistä on sen loistava hakukoneoptimoitavuus.

WordPress-alustalle on mahdollista rakentaa käytännössä juuri sellaiset verkkosivut, mitä liiketoimintasi vaatii. Itse julkaisujärjestelmä ei maksa käyttäjälle mitään ja erilaisilla lisäosilla (plug-ineilla) saat käytännössä kaikki mahdolliset toiminnallisuudet osaksi verkkosivujasi. Verkkokauppa-alustoista käytämme pääsääntöisesti WooCommercea sen mukautettavuuden sekä tarjolla olevien lisätoimintojen vuoksi. Näiden lisäksi WordPress-alustan digitaalinen mitattavuus ja mukaututettujen konversioiden seuranta on äärimmäisen tehokasta.

Meiltä kaikki verkkosivutyöt ammattitaidolla ja kustannustehokkaasti.

Referenssit

Mikan ja Anssin Autohuolto Oy

Verkkosivusto, ajanvarausjärjestelmä Trafi-integraatiolla, sisällöt

Toteutimme Mikan ja Anssin autohuollolle verkkosivuston ja huollon ajanvarausjärjestelmän. Ajanvarausjärjestelmä hakee Trafin kautta auton rekisterinumerolla auton tiedot varaukseen. Ajanvarausjärjestelmä toimii kolmella paikkakunnalla. Myös kaikki verkkosivusisältö on JVmedian tuottamaa.

Mitos Oy

Verkkosivusto, B2B-verkkokauppa, sisällöt

Mitos Oy:lle loimme verkkosivuston, jossa sisäänkirjautuneille mahdollisuus muodostaa custom-hintaryhmät asiakkuuden perusteella. Verkkokauppa-alustana toimii WooCommerce.

Toneco Oy

Verkkosivusto, sisällöt

Toneco Oy on asiakasympäristöjen kehittämiseen keskittyvä yritys. Toteutimme heille verkkosivuston kaikkine palvelu- ja ratkaisu-sisältöineen yhteistyössä.

Hienoo Peliä Oy

Verkkosivusto, ajanvarausjärjestelmä, sisällöt

Hienoo Peliä -golfsimulaattorin verkkosivuilla toimii WooCommerce-verkkokauppapohjainen ajanvarausjärjestelmä kahdelle golfsimulaattorille. Toteutimme myös golftarvikkeita myyvän verkkokaupan Hienoo Peliä Oy:lle

Yhdistä markkinointi-palvelumme verkkosivuihisi