Verkkosivu-referessit

Mikan ja Anssin Autohuolto Oy

Verkkosivusto, ajanvarausjärjestelmä Trafi-integraatiolla, sisällöt

Toteutimme Mikan ja Anssin autohuollolle verkkosivuston ja huollon ajanvarausjärjestelmän. Ajanvarausjärjestelmä hakee Trafin kautta auton rekisterinumerolla auton tiedot varaukseen. Ajanvarausjärjestelmä toimii kolmella paikkakunnalla. Myös kaikki verkkosivusisältö on JVmedian tuottamaa.

Mitos Oy

Verkkosivusto, B2B-verkkokauppa, sisällöt

Mitos Oy:lle loimme verkkosivuston, jossa sisäänkirjautuneille mahdollisuus muodostaa custom-hintaryhmät asiakkuuden perusteella. Verkkokauppa-alustana toimii WooCommerce.

Toneco Oy

Verkkosivusto, sisällöt

Toneco Oy on asiakasympäristöjen kehittämiseen keskittyvä yritys. Toteutimme heille verkkosivuston kaikkine palvelu- ja ratkaisu-sisältöineen yhteistyössä.

Hienoo Peliä Oy

Verkkosivusto, ajanvarausjärjestelmä, sisällöt

Hienoo Peliä -golfsimulaattorin verkkosivuilla toimii WooCommerce-verkkokauppapohjainen ajanvarausjärjestelmä kahdelle golfsimulaattorille. Toteutimme myös golftarvikkeita myyvän verkkokaupan Hienoo Peliä Oy:lle

Urkan Baari

Verkkosivusto, sisällöt

Urkan Baari on yksityinen ravintola Jyväskylän Vaajakoskella. Toteutimme heille verkkosivut kaikkine sisältöineen. 

JVmedia Urkan baari

AINAGolf

Verkkosivusto, sisällöt

AINAGolf on golfsimulaattoriketjun emosivu, jolta ohjataan paikkakuntakohtaisille ajanvaraussivustoille. JVmedia on tuottanut kaiken sisällön verkkosivuille.

JVmedia AINAGolf

Vaajakosken kuntohoito Oy

Verkkosivusto, sisältöjen siirto

Vaajakosken kuntohoito on yksityinen fysioterapiaa, hierontaa ja kuntoutusta tarjoava yritys. Toteutimme heille verkkosivujen alustan vaihdon WordPress-muotoon ja siirsimme sisällön vanhalta alustalta uudelle.

JVmedia Vaajakosken kuntohoito