Ville Mäenpää

co-Founder

Ville omaa rakennusalan kovettamat kämmenet, mutta veri veti pois ryskäyshommista ihmisten ilmoille! Ville hoitaa JVmedian asiakkuudet ja mies rakastaa puhua puhelimessa (tulette huomaamaan). Jos juttuseuraa kaipaat niin soita Villelle, vaikka ilman asiaakin.

Jori Heikkinen

co-Founder

Suomen kaupunkilaistunein lappilainen. Ei metsästä, ei kalasta, eikä tee oikeastaan mitään mitä kunnon lappilaisen kuuluisi jos ei pesäpallon harrastamista moiseksi lasketa, eikä lasketa. Jorin käsialaa on valtaosa tekemästämme Facebook-markkinoinnista, minkä lisäksi hän hoitaa kaiken talouden hoitoon liittyvän JVmediassa. Nälkäinen ja tiedonjanoinen Facebook-ammattilainen.

Kaj Vaskelainen

producer

Kaitsu vapautui JVmedian käyttöön kun polvet eivät lätkäammattilaisen uraa kestäneet. Kaitsun erikoisosaamisalueisiin kuuluu verkkosivujen koodiviidakot ja videotuotanto. Kamera ei pojalla kädessä vapise ja editointipöytäkin on aina katettuna. Kaitsu on myös Google Ads-spesialistimme.

Tarinamme

Kaksi kaverusta saapui Jyväskylän Tiimiakatemiaan toisistaan tietämättä. Jori kyllästyi Rovaniemen
pakkasiin, haki Tiimiakatemiaan tietämättä mihin on tulossa ja hämmästykseen löysi itsensä yrittäjävetoisesta oppilaitoksesta. Ville taas sai tarpeekseen 15 vuoden matkasta rakennusalalla, koska koki ettei tuo ympäristö tarjoa tarpeeksi haasteita. Hänellä oli palava halu päästä B2B-bisnekseen, missä haasteita riittää. Kaksi vuotta kaverukset tutustuivat toisiinsa välillä ystävällisesti keskustellen ja välillä otettiin miehestä mittaa pienen painin kautta. Nämä tavat rakensivat luottamuksen ystävysten välille luoden suotuisan ympäristön aloittaa yhteinen projekti digimarkkinoinnin parissa.

Tarina alkoi kesällä 2017 ja on siis näin vasta alkutaipaleella. Vuoden alussa alkoi aktiivinen myyntityö, ja tällä
hetkellä meillä on kymmenkunta asiakasta. Arvoina meitä ohjaa toiminnassamme AITOUS, VILPITTÖMYYS sekä VÄLITTÄMINEN. Meiltä löytyy selkärankaa, olemme joustavia toimijoita, ja voit luottaa, että sovitut asiat tulee tehtyä. Yhteistyö kanssamme tarkoittaa rehellisyyttä sekä halua pelata avoimin kortein. Pieni pilke silmäkulmassa luo aina meille ja asiakkaillemme huumorintäyteisen ympäristön jossa on hyvä ja helppo toimia. Näiden pohjalle on hyvä luoda pitkiä asiakkuussuhteita.

Törkeä lupauksemme on tuoda YSTÄVYYS asiakassuhteisiin.